RECEPTY, KTERÉ PRÁVĚ TEĎ LETÍ
.png)
TVAROHOVÁ POMAZÁNKA S JARNÍ CIBULKOU
Tvarohová pomazánka je výborná jako snídaně, svačina i studená večeře. Díky velkému obsahu bílkovin také dokáže zasytit na dlouhou dobu.

TZATZIKI
Tzatziki jsou oblíbenou řeckou omáčkou, chcete-li dipem nebo salátem, který se podává jako předkrm, ve kterém hraje hlavní roli salátová okurka. Chutná směs…

VANILKOVÝ DORTOVÝ KORPUS
Dortový korpus od paní Mauerové - šikovné cukrářky: obecně platí: 1 vejce na 30 g cukru a 30 g hladké mouky.

VIŠNĚ V RUMU
V červnu pomalu dozrává ovoce, především třešně a višně. Ovoce nejlépe chutná čerstvé. Ale pokud je ho více, než stačíte začerstva zkonzumovat, můžete ho buď…

CUKETOVÉ ZOODLES / ŠPAGETY S TUŇÁKOVOU OMÁČKOU
Zoodles jsou perfektní alternativou ke klasickým špagetám z mouky. Jsou skvělým lehkým jídlem v letním obdobím, zvlášť když nevíte, co s …

HALLOWEENSKÝ MŘÍŽKOVÝ KOLÁČ
31. říjen funguje jako skvělá záminka připravit si něco sladkého. Zkuste třeba halloweenský koláč s jablky.

KLASICKÉ MEDOVÉ PERNÍČKY
Voňavé perníčky neodmyslitelně patří k období Vánoc. Tradiční receptura si žádá pečení s dostatečným předstihem, aby perníčky stihly změknout. Ale stojí to za…

MALINOVÝ DŽEM S NÁDECHEM KOKOSU
Kupované džemy jsou plné cukru a konzervantů. Pokud chcete ale kvalitní domácí džem plný ovoce (tentokrát i s nádechem kokosu), nezbývá nic jiného, než si ho…