RECEPTY, KTERÉ PRÁVĚ TEĎ LETÍ
DOMÁCÍ SUGO Z ČERSTVÝCH RAJČAT
Během srpna vrcholí sklizeň rajčat. Jistě jich spotřebujete většinu začerstva do různých salátů. Ale pokud se jich urodí hodně, je skvělé vyrobit pár dobrot na…
CUKETA - POKLAD ZE ZÁHRADKY TAK TROCHU JINAK
„Nechceš cuketu?“ To je teď nejčastější věta, kterou slyšíte od rodiny nebo souseda, se kterým jste se zapovídali přes plot. Sezóna cuket je v plném proudu a…
KŘUPAVÁ GRILOVANÁ ZELENINA
Hvězdou grilování může být i zelenina. Populární, dostupná, křupavá. V době sklizně vlastní úrody bude navíc téměř zadarmo, v bio kvalitě, s …
TIPY PANÍ DOBROMILY
Naše úžasná paní Dobromila radí: JAK VYCHYTAT DETAILY PŘI VAŘENÍ? Dění posledního roku s sebou přináší skutečnost, že hodně času trávíme v kuchyni…
MUFFINKY Z MIKROVLNKY
Nemusíte zapínat troubu, abyste si udělali slaďoučké muffinky plné ovoce.
JAK ZDOBIT VELIKONOČNÍ PERNÍČKY
Chuť medu, vůně skořice, hřebíčku a badyánu k této slaďoučké pochoutce prostě patří. Voňavé perníčky nejsou jen vánočním cukrovím, mnozí si je…
VÝBORNÉ LOW CARB PEČIVO
Nízkosacharidové pečivo, ať už rohlíky, bagetky, low carb chléb nebo krekry nejsou jen doplňkem keto stravování. Mohou se stát zajímavých zpestřením…
JEN GURMÁN ZNÁ TYTO NÁZVY?
Když jsem nedávno o víkendu pozvala své přátele na grilovačku, přinesli mi ve skleničce malý zelený dárek. A já na to: "Jé, domací pesto, to já miluju!"
GRILUJEME ŠŤAVNATÉ VEPŘOVÉ
Vepřové maso je česká jednička mezi druhem, vhodným ke grilování. Není tak jemné a křehké jako kuřecí a zároveň ani tužší, výrazné jako hovězí. Vždy…