RECEPTY, KTERÉ PRÁVĚ TEĎ LETÍ
.png)
LEVANDULOVO-BORŮVKOVÉ NANUKY
Víte, co vznikne spojením borůvek, smetany a levandule? Luxusní domácí nanuky.

GRILOVANÝ LOSOS V SEZAMU
Jedním z nejoblíbenějších grilovaných jídel je losos. A co kdybychom ho ještě obohatili o sezamovou krustu? Grilovaný losos v sezamu je nejen chutný, ale také…

LOW CARB BAGETKY
Low carb pečivo je zajímavým zpestřením jídelníčku, od běžných baget se liší tím, že zůstává uvnitř částečně mokré. Jak vysvětlit chuť nízkosacharidového…

KOPŘIVOBRANÍ
Kopřivu si každý spojuje s nevzhlednými, zarostlými kouty a svědivou vyrážkou, kterou způsobují její žahavé chloupky. Ale pozor. Její přednosti lze…

VELIKONOČNÍ BERÁNEK 5x JINAK
Vůně sladkého nadýchaného beránka, právě vytaženého z trouby, je tím pravým okamžikem, kdy si uvědomíme, že Velikonoce právě začaly.

CHUŤ POZDNÍHO LÉTA
Podzim je plný barev a chutí. Celoroční úsilí pěstitelů přináší své ovoce (a zeleninu). Pak přichází čas na vaření, pečení a zpracování toho, co …

LAHODNÝ CRUMBLE S MRAŽENÝM OVOCEM, REBARBOROU A OVESNOU DROBENKOU
Crumble je vynikající ještě horký, podávaný v samostatných zapékacích mističkách, doplněný např. řeckým jogurtem nebo lžící vanilkové zmrzliny. Je…

CUKETOVÝ ŠTRÚDL NA SLADKO
Štrůdl je tradiční rakouský dezert, který se obvykle připravuje s ovocem a těstem. Ale co kdybychom vám řekli, že můžete vytvořit štrůdl i z cukety? Ano,…

SLADKÉ PŘÍPRAVY NA VELIKONOČNÍ PEČENÍ
Velikonoční období, kdy všechno pučí a bzučí, je časem, který hospodyňky využívají k pečení beránka, jidášů, nádivek i velikonočních perníčků.