Orion - tvoříme vaši domácnost Přejít na hlavní menu
Přejít na katalogové menu
Přejít na přihlášení
Přejít na košík
Přejít na vyhledávání

RECEPTY, KTERÉ PRÁVĚ TEĎ LETÍ

167 článků
LEVANDULOVO-BORŮVKOVÉ NANUKY

LEVANDULOVO-BORŮVKOVÉ NANUKY

Víte, co vznikne spojením borůvek, smetany a levandule? Luxusní domácí nanuky.

1 min
GRILOVANÝ LOSOS V SEZAMU

GRILOVANÝ LOSOS V SEZAMU

Jedním z nejoblíbenějších grilovaných jídel je losos. A co kdybychom ho ještě obohatili o sezamovou krustu? Grilovaný losos v sezamu je nejen chutný, ale také…

<1 min
LOW CARB BAGETKY

LOW CARB BAGETKY

Low carb pečivo je zajímavým zpestřením jídelníčku, od běžných baget se liší tím, že zůstává uvnitř částečně mokré. Jak vysvětlit chuť nízkosacharidového…

1 min
KOPŘIVOBRANÍ

KOPŘIVOBRANÍ

Kopřivu si každý spojuje s nevzhlednými, zarostlými kouty a svědivou vyrážkou, kterou způsobují její žahavé chloupky. Ale pozor. Její přednosti lze…

2 min
VELIKONOČNÍ BERÁNEK 5x JINAK

VELIKONOČNÍ BERÁNEK 5x JINAK

Vůně sladkého nadýchaného beránka, právě vytaženého z trouby, je tím pravým okamžikem, kdy si uvědomíme, že Velikonoce právě začaly.

3 min
CHUŤ POZDNÍHO LÉTA

CHUŤ POZDNÍHO LÉTA

Podzim je plný barev a chutí. Celoroční úsilí pěstitelů přináší své ovoce (a zeleninu). Pak přichází čas na vaření, pečení a zpracování toho, co …

4 min
CIBULOVÉ ČATNÍ

CIBULOVÉ ČATNÍ

Maso výborně doplní ovocné nebo cibulové chutney a pikantní omáčky.

1 min
LAHODNÝ CRUMBLE S MRAŽENÝM OVOCEM, REBARBOROU A OVESNOU DROBENKOU

LAHODNÝ CRUMBLE S MRAŽENÝM OVOCEM, REBARBOROU A OVESNOU DROBENKOU

Crumble je vynikající ještě horký, podávaný v samostatných zapékacích mističkách, doplněný např. řeckým jogurtem nebo lžící vanilkové zmrzliny. Je…

1 min
CUKETOVÝ ŠTRÚDL NA SLADKO

CUKETOVÝ ŠTRÚDL NA SLADKO

Štrůdl je tradiční rakouský dezert, který se obvykle připravuje s ovocem a těstem. Ale co kdybychom vám řekli, že můžete vytvořit štrůdl i z cukety? Ano,…

1 min
SLADKÉ PŘÍPRAVY NA VELIKONOČNÍ PEČENÍ

SLADKÉ PŘÍPRAVY NA VELIKONOČNÍ PEČENÍ

Velikonoční období, kdy všechno pučí a bzučí, je časem, který hospodyňky využívají k pečení beránka, jidášů, nádivek i velikonočních perníčků.

2 min
CUKETOVÝ TATARÁK

CUKETOVÝ TATARÁK

Tataráček je bezlepkový, pokud jej nepodáváte s bagetkou nebo chlebem, navíc neobsahuje vejce ani mléčné výrobky.

1 min
DOMÁCÍ CHLÉB

DOMÁCÍ CHLÉB

1 min

Získejte rady, recepty a tipy na slevy dřív než ostatní
Získejte rady, recepty a tipy na slevy dřív než ostatní

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru.

Získejte rady, recepty a tipy na slevy dřív než ostatní

U nás vždy najdete zajímavé akce, slevy, novinky v sortimentu i recepty, které si oblíbíte.

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři