RECEPTY, KTERÉ PRÁVĚ TEĎ LETÍ

HOUBOVÁ ČALAMÁDA
A co houby, už rostou? Někde se sběr hub promění v pouhou procházku po lese bez jediného hřibu, jinde přinese radost plný košík hub, které se dají sušit,…
.png)
HALLOWEENSKÁ PIZZA
Klasické těsto na pizzu a klasické suroviny dostanou jiný rozměr díky nerezovým vykrajovačkám. Pizza se tak stane arénou plnou netopýrů, duchů a pavouků.…
.png)
HRNÍČKOVÁ JABLEČNÁ BÁBOVKA JAKO OD BABIČKY
Už dozrávají v sadech jablíčka na uskladnění, ranná jablka jsou už teď k dispozici, ideální k rychlému zpracování do jablečných závinů, ovocných knedlíků…

JAHODOVÁ ZAVAŘENINA BEZ CUKRU
Pokud máte rádi ovocné džemy a omezujete cukr, ochutnejte tento jahodový džem s kúskami ovocia.

VOŇAVÉ JIDÁŠE
Jidáše jsou oblíbené sladké pečivo, které se leskne a voní po medu. Jde o kynuté těsto, podobné jako na mazance nebo vánočku. Je ale trochu hutnější.…

PLNĚNÉ MASOPUSTNÍ KOBLIHY
Nadýchané sladké pečivo, poctivě smažené v horké lázni, má svoje neodolatelné kouzlo. A jednoduchý recept se hodí vždycky.

JARNÍ VITAMÍNOVÁ BOMBA - KOPŘIVOVÝ ELIXÍR
Už od starověku je kopřiva považována za mocnou bylinu. Je plná minerálů, vitamínů i aminokyselin. Dlouhý výčet jejích pozitivních vlivů na lidské tělo z…

KRÉM ZE ZELENÉHO HRÁŠKU S UZENÝM LOSOSEM
Litomyšlský rodák Libor Halousek působil kupříkladu v někdejší restauraci hotelu Atrium Praha nebo v pražském Hiltonu, kde vařil patnáct let.…