RECEPTY, KTERÉ PRÁVĚ TEĎ LETÍ

HRNKOVÝ BERÁNEK SE ŠLEHAČKOU
Kdo se nechce zdržovat s odvažováním surovin, může použít hrníčkový recept na beránka, tento je krásně vláčný. Hrnek objemu cca 300 ml usnadní přípravu.…

PŘIŠEL ČAS NA ZPRACOVÁNÍ PODZIMNÍ ÚRODY
Je čas na zavařování, nakládání, sušení, mražení i pečení z toho, co nám toto krásné roční období přináší.
.png)
ZDOBENÍ VÁNOČNÍHO CUKROVÍ JE TU
Říká se, že jídlo jíme i očima. A u cukroví to platí dvojnásob. Je potřeba, aby nejen dobře chutnalo, ale i krásně vypadalo. Dejte si proto záležet na jeho…

BEZOVÝ SIRUP
Od května do června ozdobí keře bezu krásná bílá květenství. Využít bezové květy můžete pro jejich antiseptické, antioxidační a protizánětlivé vlastnosti.…

PEČENÍ BUDE HRAČKA
Znáte to. Utrhnout si kousek z čerstvě upečeného, ještě teplého chleba nebo houstičky, to je prostě lahůdka, i když po tom může bolet břicho. Ale někdy to…

PIŠKOTOVÍ MEDVÍDCI
Když nechcete dávat dětem přeslazené kupované medvídky, můžete si je vyrobit doma. Malí pomocníci rádi přidají ruku k dílu. Můžete kombinovat světlý a…

ČERNÉ BULKY NA HAMBURGERY
Bulka je nedílnou součástí každého dobrého hamburgeru. Správně zvolená bulka může udělat z obyčejného hamburgeru gastronomický zážitek. Pokud chcete svůj…

VÝBORNÉ PESTO CHIMICHURRI
Je to jihoamerická verze pesta. Hodí se k masu, ale i do salátů nebo na těstoviny. Příprava je jednoduchá a když se vám chimichuri podaří, můžete ji 2…