Něžné pohlaví ocení květinu, ale i dárek v podobě krásných skleničeksvíčky a dobré večeře. A ti, kteří jsou ve vztahu již delší dobu, chtějí si jej zpestřit a přinést do všedního soužití trochu romantiky, mohou také svého partnera překvapit. Třeba snídaní do postele, nadýchanými lívanečky a dobrou horkou kávou.

RECEPTY NEJEN PRO ZAMILOVANÉ:


Snídaně do postele

Romantiku hned po ránu vnese vůně kávy, toast s vajíčkem nebo lívanečky ve tvaru srdce a drobná domácí čokoládová pralinka, třeba se špetkou chilli. Vždyť právě čokoláda je afrodiziakum a dodá energii.

Pojďte se rozmazlovat a zamyslete se, kteří pomocníci by Vám s přípravou pomohli: 


Romantická večeře

Jedinečný okamžik, když se setmí, vy zapálíte vonnou svíčku a prostřete k večeři. Nachlazené bublinky v krásné sklenici na sekt a oblíbená hudba vytvoří romantickou atmosféru, uvolní smysly a připraví partnera na podávání valentýnského menu. Díky kvalitnímu nepřilnavému nádobí snadno vykouzlíte celé menu.

  • co takhle nabídnout své lásce jemnou paštiku ze silikonové formy ve tvaru srdce   
  • lahodná hovězí líčka na červeném víně s bramborovým pyré budou připravena s minimem tuku, např. v kvalitním nádobí Grande
  • jako dezert se hodí brownies z vysokoprocentní čokolády, lehounká panna cotta ve stylových pohárcích, zmrzlina s horkými malinami nebo čokoládové fondue

Vše by mělo být originální, netradiční, překvapivé. Po dobré večeři věřte, že bude sladká odměna. 

My vám s výběrem vhodných dárků nebo praktických kuchyňských kousků rádi pomůžeme.