Upozornění
-
Forma na pečení bagety 38x24,5 cm
120038
Perforovaná forma na bagety, bagetový chléb, veky a rohlíky s nepřilnavým povrchem udrží při pečení jejich tvar a pečivo se lépe stejnoměrně propeče. Více informací
Užitečné informace
Každý miluje čerstvě upečené, voňavé křupavé bagety. Ještě lépe, než z rozpečeného polotovaru, budou chutnat doma pečené.
Trojitá forma s perforovaným povrchem je opatřena nepřilnavým povrchem, na který bagetky položite a pak šup s ním do rozpálené trouby.
Přednosti formy na bagety:
- kovový základ s nepřilnavým povrchem, z něhož bagetu po upečení snadno sejmeme
- lze vkládat do různých druhů trub
- perforovaný povrch zajistí stejnoměrné propečení ze všech stran
Tip: Bagety bez tuku dozlatova upečené jsou nejlepší v den pečení, těsta obsahující tuk prodlouží čerstvost i ten následující.
Vlastnosti produktu
Materiál: uhlíková ocel s nepřilnavým povrchem |
Nepřilnavý povrch: ano |
Délka (cm): 38 |
Šířka (cm): 24,5 |
Výška (cm): 2,5 |
Hmotnost (g): 342 |
Tvar: obdélník |
Použití: na pečivo |
Vhodné do myčky: ano |
Vhodné do mikrovlnky: ne |
Vhodné do trouby: ano |
Období: celoročně |