Zkuste používat tlakový hrnec nejen při vaření tužšího hovězího, králíka nebo zvěřiny. Ať už připravujete svíčkovou (kterou nemusíte péct v troubě, papiňák si s tím hravě poradí), španělské ptáčky nebo maso na guláš, všude tam využijete tlakový hrnec. Rychle a s malou spotřebou uvaří i masový vývar, brambory nebo zeleninu ze zahrádky.
Hrnce BIONET jsou vybaveny 3vrstvým akutermickým dnem, které výrazně spoří tepelnou enertii i čas při přípravě pokrmů. Součástí bezpečnostního ventilu je barevný sloupec, který vás informuje o míře natlakování. Součástí výrobku je návod na obsluhu a údržbu.
Všechny typy najdete v kategorii tlakové hrnce >>
Hlavní přednosti používání tlakových hrnců:
- ÚSPORA ENERGIE
- ÚSPORA ČASU
- OPROTI BĚŽNÉMU VAŘENÍ SE VÝRAZNĚ ZKRACUJE DOBA PŘÍPRAVY
- SPORÁK, VČETNĚ INDUKCE, LZE VYPNOUT DÍKY TLAKU A AKUTERMICKÉMU DNU S PŘEDSTIHEM
Díky tlaku uvnitř se zrychlí a zlevní příprava pokrmů. Navíc jsou pryč doby, kdy bylo použití papiňáku tak trochu napínavé. Dnešní bezpečnostní prvky, těsnění, ventily a pojistky zajistí pohodlné vaření, bez obav z nechtěného, nebezpečného uvolnění tlaku z nádoby.