Ocelový základ je pokryt smaltem, což je tavenina podobná sklu a vytvoří tak odolný, zcela zdravotně nezávadný povrch.

HRNCE, KASTROLY, RENDLÍKY:

Jsou vhodné např. na vaření vývaru i bramboračky, oblíbených omáčky či příloh. Nebo na tradiční lečo, houbovou smaženici či barevné ragú. Všechny jsou vhodné k použití na všech typech sporáků včetně indukce, lze je použít v troubě k zapékání a umývat v myčce. Smaltované hrnce mají u nás dlouholetou tradici, budou nejen užitečné, ale poslouží i jako dekorace doma nebo na chalupě.

ZADĚLÁVACÍ MÍSA:

Mísa se hodí pro zadělávání kynutého těsta na chléb, houskové knedlíky i buchty, přípravu bramborového salátu, případně pro sběr ovoce a zeleniny. Má dvě praktická ucha, která usnadňují její držení.

SKLADOVACÍ DÓZY SE SKLENĚNOU POKLICÍ:

Dózy s víčkem se hodí k uložení nejrůznějších sypkých potravin, příloh, luštěnin, cereálií, sušených bylinek atd.

ČAJNÍKY, DŽEZVY:

Jsou určeny k vaření vody na kávu, čaj, případně vody na chalupách při mytí nádobí, kde neteče teplá voda. Džezva zase nabízí alternativní přípravu kávy, kdy se tzv. "turecká káva" nechá několikrát vzkypět a pak ji stačí jen podávat.