
VÝBORNÉ LOW CARB PEČIVO

Nízkosacharidové pečivo, ať už rohlíky, bagetky, low carb chléb nebo krekry nejsou jen doplňkem keto stravování. Mohou se stát zajímavých zpestřením jídelníčku, výborně se hodí k večerní konzumaci, kdy chceme tělu odlehčit od přemíry sacharidů. Navíc se blíží léto a do plavek chce být každý fit.
Základem tohoto „pečiva“ jsou celá nebo mletá semínka, mandle, ořechy, vejce, tvaroh, mozzarella či psyllium.
Navíc si do něho můžete přidat to, co máte rádi. Chuť Itálie přinesou banketky s příměsí sušených rajčat, nadrobno nakrájených oliv a oregana. Venkovská varianta plná cibule nebo medvědího česneku doplní skvěle grilované maso i pečená žebírka.
A zajímavý bonus - takové pečivo je přirozeně bezlepkové.
2 ZAJÍMAVÉ RECEPTY NA CHUTNÉ LOW CARB PEČIVO:
low carb bagetky plné semínek >>
CO DOPORUČUJEME PRO PEČENÍ LOW CARB PEČIVA:
- bagety, rohlíky nebo bulky budou dobře vypečené s použitím nepřilnavých plechů a pekáčů GRANDE
- low carb chléb si udrží tvar, pokud použijete silikonové, nepřilnavé kovové formy na chleba, podlouhlé formy na biskupský chlebíček nebo keramické formy s vnitřním glazovaným povrchem
- křupavé krekry nebo low carb sušenky snadno upečete ve skleněném pekáči, díky čemuž snadno zkontrolujete, zda je dozlatova i jejich spodní část
Orion vychytávka: Ruční nerezový mlýnek na kávu nejenže čerstvě namele zrnkovou kávu, ale v tomto případě jej lze použít i ke mletí lněného semínka!






