Pár drobných kanapek, dipy, pikantní oříšky, olivy, oblíbené tapas i sladké mandličky v čokoládě, to vše teď můžete stylově naservírovat návštěvě nebo partě kamarádů.

Ať už je to pohoda na gauči se sklenkou vína či horkou kávou nebo grilovačka na zahradě, vždycky se hodí mít po ruce pěkný servírovací set.

  • tyhle naše nové kousky z kolekce WHITELINE kombinují elegantní bílý porcelán a bambusové dřevo. Využijete je v teplých dnech nejen na terase a zahradě, ale později se budou hodit o vánočních svátcích nebo na drobné občerstvení na Silvestra. A kdo tíhne spíše k černé, toho jistě osloví servírovací misky z kolekce BLACK.
  • k přenesení občerstvení nebo nápojů poslouží menší tácy s motivy kávy nebo dekorem jemných linek z kolekce SRDÍČKA, který je nadčasový. 
  • velké hrnky s decentním potiskem, který už už naznačuje, že Vánoce jsou tu za pár týdnů, se hodí k přípravě a servírování pořádného čaje. Jak se ochladí a začne být sychravo, bude se bylinkový čaj určitě hodit. K tomu kousek bábovky na zajímavých talířích s jemnými vločkami.
  • bylinkové směsi nebo čaj z nasbíraných šípků nebo lipového květu si můžete připravit jednoduše v porcelánové konvičce Mona, která má vložený nerezový filtr, takže se do nálevu nedostanou drobné kousky sypaného čaje a sušených bylin.
  • navíc vše lze servírovat na pěkné podtácky a prostírání z ratanu. Přírodní materiál je dlouhodobě oblíbený, lehký a přitom efektivně ztlumí nárazy a hluk pokládaného nádobí a ochrání stůl. Navíc dobře vypadá.