Voňavé pečení si užijí všichni kuchaři a pekaři, ale i malí pomocníci.

Barvit vajíčka, upéct mazanec a velikonočního beránka je skoro povinnost. Stačí nakouknout do naší nabídky, kde najdete vše od jarních vykrajovaček a pečicích forem až po stylové kousky, které osvěží běžné stolování.

Velikonoční pečicí formy

Když zavoní z trouby beránekvelikonoční sušenky nebo nádivka, všem se začnou sbíhat sliny. Nadýchaný piškotový beránek k Velikonocům neodmyslitelně patří. Ale i slepičky, zajíčci, velikonoční pralinky, křehké sušenky udělají velkou parádu nejen u kávy.

Zkuste zajímavé RECEPTY NA VELIKONOČNÍHO BERÁNKA >>

Masožravci si mohou upéct jarní roládu, mladé skopové nebo nádivku s kopřivami. Tak buďte ve formě i o Velikonocích a pochutnejte si. Úsměv na tváři v období Velikonoc vykouzlíte svým blízkým i čokoládovými zajíčky domácí výroby.


Vykrajovátka a zdobicí sáčky

Na pečení velikonočních perníčků je podstatný výsledek, ale nejlepší je ta zábava při vykrajování a zdobení. U nás najdete krásné velikonoční tvary, zajíčkyberánkyslepičky a další jarní mláďátka, které prostě musíte vyzkoušet.

A zdobení bude hračka díky praktickým cukrářským sáčkům.

Tipy: JAK ZDOBIT VELIKONOČNÍ PERNÍČKY >>

Zapojte rodinu a děti při zdobení velikonočních perníčků. Letos si zdobení opravdu užijete, pro lenochy máme embosované válečky, které vytvoří krásný reliéf skoro bez práce. Tak hurá do toho!


Stolování

Prostřít velikonoční stůl stylově je hračka. Stačí jednoduché bílé nádobí, doplněné prostíráním, dřevěnými kousky a krásnými ubrousky s jarními motivy a můžete servírovat. A když se nadechnete, ve vzduchu už ucítíte jaro.

Tak si vychutnejte třeba dobrou kávu a veselé velikonoční muffiny na terase nebo v probouzející se zahradě.