ODKAPÁVAČ:

Tento nový odkapávač slouží k odkládání umytého nádobí a je vyroben z masivního plastu. Obsahuje dva zásobníky na příbory, část na talíře a odkládací plochu na hrnky, misky apod. Má praktický tác, díky kterému zůstane kuchyňská linka suchá. Hodí se nejen k odložení nádobí při běžném denním provozu v kuchyni, ale i na chatu nebo tam, kde není k dispozici myčka.

Další typy odkapávačů najdete zde >>


BAVLNĚNÉ UTĚRKY:

Utěrky v nových dekorech a barvách slouží nejen k utírání nádobí. Decentní, tlumené odstíny se hodí do moderní kuchyně i na chalupu. Balení obsahuje 3 kusy utěrek, které lze použít i jako napron doprostřed stolu nebo jako prostírání. Poutko umožní zavěšení na háček nebo je přehoďte za madlo skříňky.

U nás si vyberete různé druhy utěrek >>


KARTÁČE NA NÁDOBÍ:

Kartáč s dlouhou rukojetí usnadní mytí nádobí, a to především svým tvarem. Dostanete se s ním na dno hrnců a větších nádob, pružné štětiny z plastu PTE umyjí odmočené nečistoty.

 

A navíc můžete vyzkoušet několik vychytávek, jako je např. kombinovaná silikonová zátka/lapač do výpusti, košík do dřezu s nastavitelnou délkou (slouží k odkládání drobného nádobí i mytí zeleniny), držáky na houbičky na nádobí nebo dávkovače na saponát či mýdlo.