U nás bohužel letos vánoční a adventní trhy nebudou, trochu té tradiční atmosféry lze zažít alespoň při koupi živého kapra nebo při výběru vánočního stromečku a jmelí.

Právě nadýchaný trdelník, to je slast, která se rozplyne v ústech.

A že je škoda, že si jej letos nevychutnáte? Možná to je jinak.

Proč si ho neupéct doma s pomocí nerezové formy TRDELNÍK?

Ačkoliv by se mohlo zdát, že to bude složité, opak je pravdou. Kynuté těsto stačí omotat okolo nerezové formy na pečení domácího trdelníku a upéct. Někdo si tak jednoduše připraví klasický voňavý trdelník s cukrem a skořicí, ale fantazii se meze nekladou. Může být po upečení máčen v čokoládě, sladkém sypání, plněn jablečno-skořicovou náplní nebo třeba vanilkovou zmrzlinou.

 Recept na tradiční, doma pečený trdelník najdete tady >>