VYCHYTÁVKY
CO S MLETÝM MASEM
Pořádný burger, který je šťavnatý a při zakousnutí nezůstanou ruce ani pusa čistá, to není jen doména fast foodů. Lehce si jej připravíte na grilovací…
GRILUJEME ŠŤAVNATÉ VEPŘOVÉ
Vepřové maso je česká jednička mezi druhem, vhodným ke grilování. Není tak jemné a křehké jako kuřecí a zároveň ani tužší, výrazné jako hovězí. Vždy…
NOVINKY DUBEN
DŘEVO A PRYSKYŘICE V NOVÉ KOLEKCI
Jedinečné spojení krásné kresby dřeva a epoxidové pryskyřice se nemusí objevovat jen u nábytku a designových kousků. Našlo si cestu i do oblasti kuchyňských…
POHODLNÉ ULOŽENÍ SUROVIN
Problém se skladováním surovin a pochutin vyřešíte snadno díky praktickým dózám.
RECEPTY, KTERÉ PRÁVĚ TEĎ LETÍ
JEDNODUCHÝ QUICHE SE ZELENÝM CHŘESTEM
Jednou ročně přichází období sklizně chřestu, který by bylo hřích nevyužít. Jedná se o zajímavou zeleninu, která se hodí na gril, do salátů, polévek, těstovin…
VOŇAVÝ ŠEŘÍKOVÝ SIRUP
Zkusili jste šeřík někdy využít jinak než do vázy? Z voňavého šeříku si můžete vyrobit i sirup. Jeho příprava není složitá a zvládne ji každý.
JEDNODUCHÝ DOMÁCÍ CHLÉB
Péct chléb není zase tak složité, jak se to může zdát. Těsto bude hotové za 5 minut, kyne v míse 20 minut, párkrát se přeloží, vytvaruje se v ošatce a pak…
PICKLES - KVAŠENÁ ZELENINA
Nejčastěji jsou pro kvašení používány okurky a zelí, použít ale můžete i mnoho dalších druhů zeleniny - květák, kapustu, kedlubnu, mrkev, cibuli, celer,…
TVAROHOVÁ POMAZÁNKA S JARNÍ CIBULKOU
Tvarohová pomazánka je výborná jako snídaně, svačina i studená večeře. Díky velkému obsahu bílkovin také dokáže zasytit na dlouhou dobu.
LAHODNÝ CRUMBLE S MRAŽENÝM OVOCEM, REBARBOROU A OVESNOU DROBENKOU
Crumble je vynikající ještě horký, podávaný v samostatných zapékacích mističkách, doplněný např. řeckým jogurtem nebo lžící vanilkové zmrzliny. Je…