Image title Image title Image title Image title Image title
Newsletter
Image title

  • voda
  • 4 ks hřebíček
  • 130 ml rum
  • 1 ks pomeranč
  • 500 ml bílé víno
  • 1 ks citron
  • 140 g cukru krupice
  • 2 ks celé skořice
  • 1 ks badyán

Z čerstvého citronu a pomeranče si vymačkáme šťávu.
Vodu smícháme s cukrem, pomerančovou a citronovou šťávou přivedeme k varu do které přilijeme rum s vínem a přidáme koření. Punč opět zahřejeme, ovšem nevaříme.
Horký vánoční punč naléváme do nahřátých sklenic. Každou sklenici zdobíme polovinou plátku pomeranče a citronu.

499,00 Kč
Hrnek porc. LIGHT KYTIČKA 0,5 l
Číslo položky 127206
159,00 Kč
Lis na citrusy porcelán
Číslo položky 141777
159,00 Kč
Načítání
Načítání