Image title
Image title
Image title
Image title
Image title
Image title

Newsletter
Image title
Předem naložené maso je chuťově mnohem křehčí, ale také šťavnatější. Před plánovanou grilovačkou si den až dva dny předem naložte své oblíbené maso a uvidíte ten rozdíl! Vytipovali jsme pro vás některé z našich oblíbených marinád. Záleží však také na době grilování. Pokud byste nechali maso zbytečně dlouhou dobu na grilu, pak by došlo k jeho vysušení, až připálení.
 
 

Marináda s česnekem

Potřebujeme:
  • olej
  • česnek
  • grilovací koření
Z připravených ingrediencí si připravíme marinádu. Můžeme využít přímo grilovací koření, nebo si ho namíchat sami podle chuti. Maso si naložíme do marinovacích dóz s pružinou, která nám zajistí menší spotřebu marinády.
 
 

Medová marináda s chilli

Potřebujeme:
  • olej
  • med
  • sójovou omáčku
  • worcester
  • česnek
  • sůl
  • pepř
  • chilli 
Olej, med, sójovou omáčku a worcester důkladně promícháme, dokud není med zcela rozpuštěný. Poté přidáme prolisovaný česnek, sůl, pepř a chilli. Marinované maso uložíme v nakládacích dózách v chladničce.
 
 

Jogurtová marináda

Potřebujeme:
  • bílý jogurt
  • sůl
  • pepř
  • 1 lžička kari
  • 1 lžička sladké papriky
  • česnek dle chuti
  • tymián
  • citrónová šťáva
V misce si smícháme všechny suroviny s nadrobno nasekaným česnekem. Ochutíme přibližně dvěma lžícema citronové šťávy a promícháme.
Do marinády doporučujeme nakládat tenké kuřecí plátky.
 
 
Přejeme vám dobrou chuť a příjemně strávené chvilky u grilu!
 
Dóza nerez/UH nakládací 0,8 l
Číslo položky 123897
199,00 Kč
Dóza nerez/UH nakládací 1,8 l
Číslo položky 124651
249,00 Kč
Dóza nerez/UH nakládací 4 l
Číslo položky 124685
299,00 Kč
Načítání
Načítání