Image title
Image title
Image title
Image title
Image title
Image title

Newsletter
Image title

  • 200 g hovězího masa (zadní, přední, kližka)
  • 2 lžíce slunečnicového oleje
  • 1 malá cibule
  • 2 lžička červené papriky
  • 1 lžička plnotučné hořčice
  • 1/2 kostky hovězího bujónu
  • 1 mrkev (velikost podle chuti, nebo potřeby)
  • 250 ml mraženého hrášku
  • hladká mouka
  • sůl na dochucení
 
Cibuli oloupeme, nakrájíme na drobno a na litinové pánvi na oleji usmažíme do zlatova. Přidáme maso nakrájené na kostky, orestujeme a poprášíme červenou paprikou. Zamícháme, přidáme hořčici, bujón a podlijeme vodou. K téměř měkkému masu přidáme nakrájenou mrkev a dusíme do změknutí. Poté přidáme hrášek a masovou šťávu zahustíme hladkou moukou rozmíchanou v troše studené vody. Vše provaříme, dochutíme solí a odstavíme. Podáváme s vařeným bramborem.

Dobrou chuť
Pánev litinová s prkénkem 22 cm
Číslo položky 112904
299,00 Kč
Pánev litinová zapékací pr. 16 cm
Číslo položky 112962
189,00 Kč
Načítání
Načítání