Image title Image title Image title Image title
Newsletter
Image title


• 1 menší dýně (máslovou nebo hokkaidó)
• 1 brambora
• 3-4 stroužky česneku
• 1 cibuli
• čerstvý nebo sušený tymián
• olivový olej, sůl a pepř
• 1 litr horkého zeleninového vývaru
 
Dýni a brambory nakrájejte na větší kousky, dejte na hlubší plech spolu s nasekaným česnekem, tymiánem a cibulí. Zastříkněte olejem – pomůže vám rozprašovač oleje a pečte asi 30 minut na 200 °C. Pečenou zeleninu zalijte vývarem, povařte, potom vše rozmixujte a za jemného míchání dochuťte a zjemněte smetanou.


20%
123750_1.jpg
Plech smalt 41,5x36,5x7 cm
Číslo položky 123750
399,00 Kč 319,20 Kč
20%
831132_1.jpg
799,00 Kč 639,20 Kč
Načítání
Načítání