Image title Image title Image title Image title Image title
Newsletter
Image title


• 1 menší dýně (máslovou nebo hokkaidó)
• 1 brambora
• 3-4 stroužky česneku
• 1 cibuli
• čerstvý nebo sušený tymián
• olivový olej, sůl a pepř
• 1 litr horkého zeleninového vývaru
 
Dýni a brambory nakrájejte na větší kousky, dejte na hlubší plech spolu s nasekaným česnekem, tymiánem a cibulí. Zastříkněte olejem – pomůže vám rozprašovač oleje a pečte asi 30 minut na 200 °C. Pečenou zeleninu zalijte vývarem, povařte, potom vše rozmixujte a za jemného míchání dochuťte a zjemněte smetanou.


Plech smalt 41,5x36,5x7 cm
Číslo položky 123750
399,00 Kč
Rozprašovač na ocet/olej UH ASS
Číslo položky 152905
199,00 Kč
699,00 Kč
Načítání
Načítání