
PŘESNÍDÁVKA Z DÝNĚ

Směs, která zbyla po zpracování dýňového džusu, vložte do hrnce. Podle množství přidejte cukerný roztok (v poměru 0,5 l vody + 0,5 kg cukru) a uveďte do varu. V trošce vody rozmíchejte vanilkový nebo ananasový pudink a horkou směs jím zahustěte. Máte-li hodně směsi, dejte více pudinků. Směsí naplňte skleničky a zavařujte 30 minut na 80 °C.
Využijete jako základ na snídani doplněný granolou nebo jí naplňte formičky na zmrzlinu a zamrazte. Získáte vynikající zmrzlinu.
Další zajímavé recepty najdete zde.
Kolekce

Skladem
Hrnec ANETT s poklicí 2,3 l
699,00 Kč
Koupit
Kolekce

Skladem
Hrnec ANETT s poklicí 3,5 l
799,00 Kč
Koupit

Skladem
Vařečka 35 cm
39,00 Kč
Koupit

Skladem
Naběračka 26 cm, pr. 6 cm
119,00 Kč
Koupit

Skladem
Nálevka pr. 9 cm
39,00 Kč
Koupit

Skladem
Forma na zmrzlinu 6 ks
129,00 Kč
Koupit

Skladem
Forma na zmrzlinu 4 ks
89,00 Kč
Koupit