PIKANTNÍ KŘIDÉLKA S MEDEM

Jak naložit maso před grilováním, poradí Orion. Šťavnaté steaky, v tomto případě křidélka naložená v pikantní marinádě a vychlazené pivečko, to je ta pravá představa nejen pro pořádné chlapy.
DŮVOD DOBŘE SE NAJÍST A NAPÍT SE VŽDYCKY NAJDE.
Suroviny
- 10 kuřecích křídel
Marináda:
- 4 lžíce olivového oleje
- 1 chilli paprička
- 4 stroužky česneku
- 2 lžíce grilovacího koření
- 2 lžíce medu
Postup:
V nakládací dóze s přítlačným víčkem s pružinou smíchejte olej, grilovací koření, nasekanou papričku a rozdrcené stroužky česneku. Promíchejte s kuřecími křidélky, uzavřete a nechte do druhého dne marinovat. Pak stačí grilovat z obou stran, až bude kůžička krásně křupavá. Lze průběžně potírat zbylou marinádou.
Náš tip: I maso typu krkovice doporučujeme na 2-3 hodiny naložit do jogurtu nebo hořčice. Bude pěkně šťavnaté a měkké!
Další zajímavé recepty najdete zde.
Kolekce

Skladem
Grilovací fólie 40x33 cm 2 ks
179,00 Kč
Koupit
Kolekce
Kolekce

Skladem
Nakládací dóza 1,8 l
299,00 Kč
Koupit

Skladem
Nakládací dóza 4 l
399,00 Kč
Koupit
-12 %

Skladem
Grilovací souprava s pouzdrem 8 ks
439,00 Kč
499,00 Kč
Koupit

Skladem
Steak nůž s vidličkou
199,00 Kč
Koupit