Tento e-shop nemusí ve vašem prohlížeči fungovat správně! Doporučujeme použít některý z novějších prohlížečů. Více informací

PIKANTNÍ KŘIDÉLKA S MEDEM


PIKANTNÍ KŘIDÉLKA S MEDEM

Jak naložit maso před grilováním, poradí Orion. Šťavnaté steaky, v tomto případě křidélka naložená v pikantní marinádě a vychlazené pivečko, to je ta pravá představa nejen pro pořádné chlapy.  

DŮVOD DOBŘE SE NAJÍST A NAPÍT SE VŽDYCKY NAJDE.

Suroviny

  • 10 kuřecích křídel

Marináda:

  • 4 lžíce olivového oleje
  • 1 chilli paprička 
  • 4 stroužky česneku
  • 2 lžíce grilovacího koření
  • 2 lžíce medu

Postup:

V nakládací dóze s přítlačným víčkem s pružinou smíchejte olej, grilovací koření, nasekanou papričku a rozdrcené stroužky česneku. Promíchejte s kuřecími křidélky, uzavřete a nechte do druhého dne marinovat. Pak stačí grilovat z obou stran, až bude kůžička krásně křupavá. Lze průběžně potírat zbylou marinádou.

Náš tip: I maso typu krkovice doporučujeme na 2-3 hodiny naložit do jogurtu nebo hořčice. Bude pěkně šťavnaté a měkké!

Další zajímavé recepty najdete zde.

OxyShop icon Používáme oXyShop