BÁBOVKA Z LUXUSNÍ FORMY

Taková nadýchaná bábovka, která překvapí svou vůní a úžasnou chutí, přijde po dobrém obědě vždycky vhod. Nedělní pohodička si žádá ke kávě něco dobrého, nadýchaného, osvědčeného. A tím je právě bábovka.
Někdo má rád suchou piškotovou bábovku, jiný dává přednost olejovému těstu, oříškům, kandovanému ovoci nebo těstu, do kterého můžete nastrouhat jablka. To se báječně hodí. Ta, která jste si na podzim uskladnili, začínají vysychat, scvrkávají se a je potřeba je co nejdříve zpracovat. Tak zkuste recept na hrníčkovou bábovku >>
A náš tip, pokud chcete do těsta přidat třeba kousky čokolády:
Jak zabránit tomu, aby neklesly všechny dolů? Obalte je v polohrubé mouce, udrží se rovnoměrně v těstě. To platí i pro ořechy nebo drobné ovoce, je to jednoduchý trik, který zabrání jejich propadnutí na dno.
Navíc se můžete odvázat a vyzkoušet nádhernou novou formu ORIENT z kolekce Marissa, která okouzlí svým tvarem.
Výrazný měděný nepřilnavý povrch stačí lehce vymazat či vystříkat olejem a plnit ji piškotovým nebo třeným těstem. Moučník ke snídani, odpolednímu čaji nebo kávě tak bude naprosto dokonalý.