KERAMICKÉ HRNCE K PŘÍPRAVĚ NAKLÁDANÉHO ZELÍ
NOVINKA - Zelí se sice nakládá až v podzimních měsících, ale štěstí přeje připraveným!
Nakládané zelí je oblíbené pro velké množství vitamínů, které je v něm obsažené (především vitamíny B a C), ale také pro výskyt minerálních látek, které napomáhají zvyšovat celkovou obranyschopnost našeho organismu.
Keramické hrnce neslouží pouze k přípravě nakládaného zelí, ale také ke zpracování jiných dobrot, jako jsou kvašáky, utopenci, ryby, sýry a další lahůdky nakládané do oleje nebo octového nálevu. Hrnec je vyroben z užitkové glazované keramiky, která nepropouští světlo, udržuje stálou teplotu a potraviny pak získají lepší podmínky pro dozrání a správnou chuť. Součástí hrnce je keramická poklička. Hrnec má 2 boční ucha pro snadné přenášení.
Sáhněte po velkých keramických hrncích tradiční české výroby KERAMIKA KRUMVÍŘ, nebo zkuste zelí, utopence či kvašené okurky v menších zelácích. A co k tomu budete potřebovat? Koukněte, co by se vám mohlo hodit:





