Tento e-shop nemusí ve vašem prohlížeči fungovat správně! Doporučujeme použít některý z novějších prohlížečů. Více informací

DOMÁCÍ TRDELNÍK


DOMÁCÍ TRDELNÍK

Máte rádi poklidnou procházku po vánočních trzích, na kterých si můžete vybrat z mnoha druhů svařeného vína i punče, a kde voní trdelník a skořice?

U nás bohužel letos vánoční a adventní trhy nebudou, trochu té tradiční atmosféry lze zažít alespoň při koupi živého kapra nebo při výběru vánočního stromečku a jmelí.

Právě nadýchaný trdelník, to je slast, která se rozplyne v ústech.

A že je škoda, že si jej letos nevychutnáte? Možná to je jinak.

Proč si ho neupéct doma s pomocí nerezové formy TRDELNÍK?

trdelník příprava

Ačkoliv by se mohlo zdát, že to bude složité, opak je pravdou. Kynuté těsto stačí omotat okolo nerezové formy na pečení domácího trdelníku a upéct. Někdo si tak jednoduše připraví klasický voňavý trdelník s cukrem a skořicí, ale fantazii se meze nekladou. Může být po upečení máčen v čokoládě, sladkém sypání, plněn jablečno-skořicovou náplní nebo třeba vanilkovou zmrzlinou. Recept na tradiční, doma pečený trdelník najdete tady >>

OxyShop icon Používáme oXyShop