
ČOKOLÁDOVÉ FONDUE

Suroviny
- 300 g hořké čokolády
- 250 ml smetany 33 %
- špetka chilli
- ovoce dle chuti
- plátky mandlí
- tenké trubičky či cukrářské piškoty
Postup:
Ve nerezové misce rozpustíme nad vodní lázní čokoládu, neustále metlou mícháme, pak pomalu přiléváme smetanu, až je čokoláda hladká, hustá a lesklá. Přelijeme ji do horní nádoby sady na fondue, přidáme špetku chilli a dole v kahanu zapálíme pastu, která bude udržovat čokoládu tekutou. Na talíř si připravíme na kousky nakrájené ovoce /jahody, kiwi, mango, hroznové víno…/, tenké plněné trubičky nebo cukrářské piškoty, plátky mandlí, případně šlehačku na zjemnění. A romantický zážitek bude zaručen.
Další zajímavé recepty zde.
Kolekce

Skladem
Fondue LITINA 11 dílů
899,00 Kč
Koupit

Skladem
Miska do vodní lázně pr. 11 cm
159,00 Kč
Koupit

Skladem
Kuchyňský nůž Motion 9 cm
169,00 Kč
Koupit

Skladem
Kuchyňský nůž Motion 20 cm
229,00 Kč
Koupit